Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamlamaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alaz derç süresiyse 60 dakikadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en birebir paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları düzlükı ayrılma buyurmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma ehil olan baplar yardımıyla insanların ürkü Yangın Çıkış Kapısı durumu azalır ve emin çıkış esenlanır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Mesela önüne taliıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane gibi” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan satılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha yaygın kullanılır.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı dâhilin elverişli konumda olur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi midein kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kanatlar içre usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın baplarını engelsiz çelişmez olmak sinein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde bapları kilitli bırakmamak dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page